OM OSS

Mirjana Petrova Johansson

Bäst på The Complete Vocal Technique!

Mirjana är Norrbottens första certifierade lärare inom CVT (The Complete vokal Technique) - vilket innebär nördiga lektioner med mycket detaljer kring sångteknik och de fyra funktionerna (neutral, curling, overdrive och edge). Mirjana har en bred kunskap i anpassad undervisning vilket gör att hon anpassar lektionens innehåll till dina önskemål men också dina behov. Du styr det mesta själv med dina önskemål, men hon tar dig vidare fortare än du anar! Hos Mirjana får du inblick i CVT på vardagar.

Hos Mirjana sjunger du dina önskemål!

Elin Grunditz

Din säkra popexpert!

Elin jobbar med musik dagarna i ända och har lärt sig lyssna till det där lilla extra genom sitt jobb som popkonsulent på BD Pop. Som sångpedagog är Elin ödmjuk och proffsig - du kommer garanterat ha roligt med Elin, som undervisar vardagar. Hon hittar det där ”lilla extra” i dig och lyfter fram det!

Hos Elin kan du sjunga country, musikal, pop, rock.

VEM VI ÄR

Röstcenter är ett företag som erbjuder sånglektioner, röstvårdslektioner och körsång till privatpersoner och företag. Allt vi gör kopplar vi till rösten på ett eller annat sätt.
Röstcenter startades 2009 och drivs av Mirjana Petrova Johansson. På Röstcenter jobbar även Elin Grunditz, Elin Persson, Malin Frank och Sofia Gustafsson. Vi utgår ifrån Luleå men håller kurser och föreläsningar på andra orter efter förfrågan. Vi har även friskvårdskörerna FRiSK! i både Piteå och Luleå. 

VAD VI GÖR

Vi undervisar i sång och tal individuellt och i grupp. Vi har också körkurser för barn och vuxna. 

För privatpersoner:
Vi erbjuder dig sånglektioner individuellt eller i par.
Vi erbjuder dig tillgång till barnkör (Poppis) 6-14 år samt vuxenkör (Rockers) från 18 år och uppåt. Vi håller i workshops i sångtekniken CVT (The Complete Vocal Technique) samt kördagar med olika teman. Vi erbjuder dig alltid möjligheten att uppträda inför publik och vi har genom åren gjort många produktioner på konserthus i Luleå och Piteå med våra sångare. 

För företag:
Vi erbjuder sångaktiviteter för företag på kick- offen, konferensen, mässan med mera.
Vi erbjuder kurser i retorik/kroppsspråk/röstvård för arbetsgrupper. 
Vi erbjuder din arbetsplats FRiSK! – körsång på jobbet.

VÅR VISION

Vår vision är att alla ska upptäcka sin röst och glädjen att använda den i olika sammanhang. Vår vision är också att vi ska vara ledande i Sverige vad gäller vår kunskap, vår professionalism och vårt kundfokus. Vi har en gedigen kunskap inom sång vilket utmynnar i roliga samarbeten med större instanser som behöver vår kunskap, så som teatrar, skolor och företag. Och inte minst med dig som privatperson. 
Välkommen till oss, vi ser fram emot att sjunga med dig!