Sånglektioner

I våra sångkurser lär du dig andning, stöd, olika tekniska knep samt  får möjligheten att sjunga massor.

Här nedan kan du välja vem av oss du vill ta lektioner för.
Varmt välkommen på dina sånglektioner!

För frågor och bokning: info@rostcenter.se

Hur gör du?

Vem vill du sjunga för?
På Röstcenter kan du välja mellan tre pedagoger. Mirjana Petrova Johansson är utbildad pedagog inom The Complete Vocal Technique (CVT). Detta är en pedagogik som grundar sig i röstforskning ifrån ett institut i Danmark med beprövade metoder för undervisning och enkla verktyg för att förklara röstens olika läten, klanger och funktioner.

Elin Grunditz och Malin Frank är högskoleutbildade sångpedagoger som använder sig av blandad pedagogik inom sång. Läs mer om oss här

Ensam eller tillsammans?
Du kan välja mellan att ta sånglektion ensam eller tillsammans med en vän.

Ni kan då jobba med gemensamma sånger eller dela upp tiden mellan er med gemensamma övningar i början. Ni väljer helt själva.

Paket eller inte?
Det blir billigare om du köper något av våra paket. Du kan vänta till efter första lektionen med att bestämma dig hur många lektioner du vill ha och om du är intresserad av att köpa ett paket eller inte.

Lektionens längd
En lektion är 45 minuter lång. Du kan, om du vill, slå ihop två lektioner för att sjunga ett längre pass. Om du t.ex. har långt att resa eller vill öva extra inför något särskilt. 
Du kan också dela upp dina lektioner på 30minuter (kan rekommenderas för de yngre eleverna). 10x30min kostar då totalt: 3 920kr

Regler för avbokning:
Avbokning/ombokning sker senast 24h innan lektionen. Uteblir du ifrån en lektion, eller avbokar för sent, går lektionen förlorad. Avbokning sker via sms eller mail till din sångpedagog. Mail: namn@rostcenter.se

Fler funderingar?
Kontakta oss på: info@rostcenter.se

Priser och paket


Sång för Mirjana Petrova Johansson

Styckevis
1 sånglektion á 45 minuter

950kr

Fri ombokning fram till 24 timmar innan start

sjung olika genres

1 månads giltighet

Lilla paketet
5 sånglektioner á 45 minuter

855kr/lektion (totalt pris: 4 275kr)

Fri ombokning fram till 24 timmar innan start

sjung olika genres

3 månaders giltighet

Sång för Elin Grunditz eller Malin Frank

Styckevis
1 sånglektion á 45 minuter

Enskild: 750kr

Delad: 420kr/pers

Fri ombokning fram till 24 timmar innan start

sjung olika genres

1 månads giltighet

Lilla paketet
5 sånglektioner á 45 minuter

Enskild: 675kr/lektion (3375kr)

Delad: 470kr (Totalt 2350kr per person)

Fri ombokning fram till 24 timmar innan start

sjung olika genres

3 månaders giltighet

Stora paketet
10 sånglektioner á 45 minuter

Enskild: 607kr/lektion (6070kr)

Delad: kontakta oss för prisförslag

Fri ombokning fram till 24 timmar innan start

sjung olika genres

6 månaders giltighet

30-minuters lektioner
5 sånglektioner á 30 minuter

Enskild: 450kr/styck (2 250kr)

Fri ombokning fram till 24 timmar innan start

sjung olika genres

6 månaders giltighet

Hur planerar du inför din sånglektion?
Först mailar du för att få din tid. Sedan funderar du över vad du vill sjunga. När du kommer på din lektion, har du med dig en låt med tillhörande text och noter, ackord eller karaokebakgrund. Noter går att köpa på nätet, ackord går att hitta på nätet och karaokebakgrunder går att hitta på spotify, youtube och iTunes. Texter på de flesta låtar inom pop/rock går också att hitta på nätet. Om du inte vet vad du vill sjunga kan vi hjälpas åt att hitta en låt till din första lektion! Meddela oss om att du vill ha hjälp att hitta en låt eller om du vill bolla dina låtval med oss! Om du inte har en skrivare, kan vi skriva ut hos oss bara vi hörs om det i god tid innan din lektion. Vi kan bistå med pianoackompanjemang på din lektion om du har med dig noter/ackord att spela efter.

Hur går en lektion till?
När du kommer på din lektion kan du välja om du vill värma upp eller inte. En uppvärming kan bestå av andning, stretching och uppsjungning av olika skalor eller övningar. Beroende på hur länge du sjungit så jobbar vi olika mycket på olika moment. Sedan sjunger du sången du tagit med dig och din pedagog kommer att fråga dig vad du vill jobba med. Detta innebär att du övar upp din förmåga att välja ut någonting som vi kan jobba mer med. Det kan vara klangfärg, andning, tonhöjd, hålla långa fraser, vibrato, olika effekter på rösten med mera. Inget är mer rätt än det andra! Alla önskemål är välkomna. Det är också helt OK att "bara" vilja sjunga för att testa sig fram. Det är ett önskemål i sig. Vi hjälps åt i din utveckling!

När du sjunger på Röstcenter får du inga betyg och därför väljer du helt själv vad du vill jobba med. Här utvecklar du frivilligt din röst, ditt artisteri och ditt förhållningssätt till din egen röst och det finns inga rätt eller fel i dina låtval! Därför väljer du själv vad du vill sjunga och ju mer förberedd du är, desto mer får du ut av din lektion. Vi bistår självklart med verktyg för att uppnå det du vill och försöker så gått vi kan uppnå dina önskemål på dina lektioner. Vi hjälper dig också i dina funderingar kring låtval och kan hjälpa till med att hitta låtar som passar just dig inom pop/rock!