GDPR

Röstcenters Integritetspolicy gentemot kund.

GDPR står för General Data Protection Regulation och är en ny dataskyddsförordning från EU som kommer bli en lag i alla EU:s medlemsländer från 25 maj 2018. GDPR kommer ersätta den nuvarande lagen Personuppgiftslagen (PUL). Lagen är till för att skydda individers integritet och avser att modernisera, harmonisera och förstärka skyddet inom EU.

Inom varje EU-medlemsland finns en tillsynsmyndighet som kommer kontrollera detta. I Sverige heter denna myndighet Integritetskyddsmyndigheten, tidigare Datainspektionen. På deras hemsida finns mer information och hjälp som du kan ta del av för att ta reda på vad du behöver göra.

Lagen GDPR innebär att alla företag måste be sina kunder om tillåtelse att lagra personuppgifter. Röstcenter Sverige AB vill behandla personuppgifter om dig. Det vill vi göra för att tillhandahålla våra tjänster samt skicka nyhetsbrev och andra erbjudanden till dig.
Du har alltid rätt att enkelt kunna motsätta dig vår behandling av dina personuppgifter för marknadsföring. Du har alltid rätt att återkalla ditt samtycke beträffande vår rätt att behandla dina personuppgifter.

Anledningen till att vi behöver ditt godkännande är för att:
•Kunna kommunicera med dig vid köp/avtal inför:
 föredrag/rösträning/moderatorsuppdrag/workshop/föreläsningar/körtimmar/sånglektioner/kurser
Administrera en tävling, ett erbjudande eller en undersökning.
Förbättra vår kundservice genom t.ex. att skicka ut undersökningar/frågor efter avslutad kurs/uppdrag.

För att kunna göra ovanstående behöver vi ha kvar följande uppgifter av dig:
• namn
• e-postadress
• folkbokföringsadress
• telefonnummer
• personnummer

Personuppgifterna kommer inte på något sätt att lämnas ut till tredje man, utan endast användas inom ramen för Röstcenters verksamhet.
Genom att anmäla dig till våra kurser samtycker du som kund att vi sparar dina uppgifter för ovanstående service gentemot dig som vår kund.

Tack på förhand! Luleå, 2018-05-22
Mirjana Petrova Johansson VD på Röstcenter Sverige AB